Loading...

Hej med dig ♥️

Velkommen til og tak fordi du fik lyst til at læse mere om mit spændende onlineforløb "Fra rideangst til tryg og glad i sadlen" 

Jeg hedder Birgitte Mørk,

Jeg er uddannet sygeplejerske, terapeut, coach og mentalttræner (uddannet hos Rasmus Bagger)  og så er jeg indehaver af firmaet Hestematch.

Jeg arbejder til dagligt med bl.a. rideangst, og har de sidste mange år  haft STOR SUCCES med at hjælpe et utal af seje ryttere tilbage i sadlen og til et liv med masser af rideglæde. 

For tredje gang udbyder jeg nu, en helt enestående mulighed for at du kan komme med på et effektivt onlinekursus med FULD fokus på at få dig tryg og sikker tilbage i sadlen.

De fleste som henvender sig til mig, har som oftest allerede prøvet en masse for at komme deres rideangst til livs, men uden det ønskede resultat.  

Jeg kan love dig, at den her gang bliver det anderledes.

Du får nemlig intensiv undervisning i mentaltræning og mulighed for at afprøve ALLE  mine fantastiske og brugbare redskaber med en flok andre seje kvinder og med mig på sidelinjen og som sparringspartner.

Jeg lover dig også at det er de redskaber og den støtte du hidtil har manglet for at komme i mål.

En ting er hvad jeg siger, men hvad siger deltagerne på mit tidligere forløb:  

 

Nej ved du hvad, det er meget bedre du selv hører hvad bl.a Lena, min sidste deltager sige om hendes oplevelse af forløbet. 

 

 

Forløbet her er for dig som 

  • Går med et brændende ønske om at slippe af med den kæmpe begrænsing som det at have rideangst giver dig

  • Dig som har fået nok af tanketyrani og som nu er sååå klar på en kæmpe positiv forandring i dit liv 

  • Dig som føler at det er svært at gå vejen alene og som har brug for hjælp og støtte 

  • Og for dig som gerne vil heppes på, men også har lyst til at heppe på de andre.

  • Forløbet er også for dig som er klar til at prøve noget helt andet end det du plejer, for at få et helt andet resultat 

  • Og så skal du være klar på, at den største " bivirkning" ved at deltage er at du kommer til højne din livskvalitet gevaldigt.

 

Er der krav for at være med: 

Jeps selvfølgelig, for det som er det vigtigste er, at du er klar på at committe dig.

Jeg giver en HELT MASSE af mig selv så jeg forventer selvfølgelig at du laver de opgaver jeg beder dig om, og at du er åben for den forandring som du kommer til at opleve (jeg lover at du ikke dør af det, men tll gengæld vokser helt vildt).

Du skal altså være klar til at ville investerer nogle timer i dig selv ugentligt.

 

På dette forløb får du også

  • Et kærligt og trygt fælleskab i en lukket facebook gruppe med MASSER af sparring.
  • En 1:1 samtale med mig i forløbet hvor vi stiller skrarp på dine udfordringer og hvad du med fordel kan arbejde med, så du når dit mål.
  • Undervisning i mentaltræningsværktøjer, som du vil kunne bruge fremover i dit liv.
  • Skriftelige opgaver som du skal lave derhjemme fra uge til uge. (Det er dit personlige arbejde og ikke noget andre skal se.)
  • Fælles Gruppemøde på Goggle Meet hver onsdag aften fra 19-21 hvor jeg underviser i "verdens bedste" mentaltræningsværktøjer.
  •  Gruppemøde hver søndag aften fra 19-20  hvor vi vender evt.  "udfordringer" og fejre resultater med hinanden 
  • Du lærer at "styre" dine tanker, og dermed også dine resultater.
  • Alt hvad vi lærer bliver lagt op inde i gruppen så du " misser" ikke noget, hvis du ikke kan deltage hver gang. 
  • Efter endt kursus bevares gruppen så du kvit og frit fortsat kan sparre med de andre og fastholde din positive udvikling. 

Hvornår går vi igang?

Mit næste forløb starter søndag d 08.01.2023 og vil du med så book din plads allerede nu, for de plejer at være " revet" væk når jeg først åbner.

Hvor længe varer forløbet?

Forløbet strækker sig over 6 spændende uger. 

 

Hvad koster det at deltage. 

Din plads på holdet koster 4400 kr - incl moms. og for de penge får du alle de redskaber som det har kostet mig rigtig mange penge at at erhvere mig.

Du kan enda betale over flere gange gange -som det passer ind i din økonomi, for det skal ikke være det som stopper dig, så finder vi en løsning.

Så er du klar på til at lægge alle dine argumenter for, hvorfor det er svært, tidskrævende, dyrt og usikkert at investerer i dig selv ved at være opslidte og er du færdig med at lade dig begrænse af angst og tankemylder 
 

Så er det nu du skal gøre noget andet end du plejer for at få nogle andre resultater  

Nemlig at tilmelde dig - og det gør du nederst på siden her. Der er også betalingslink (vælger du betaling over flere gange, så tryk øverst oppe på linket hvor du kan vælge den løsning der passer dig).

Jeg har allerede "solgt" en del af pladserne så VIL du SIKRE dig en af de sidste pladser så gør det med det samme.
 
Jeg glæder mig HELT VILDT til at komme i mål sammen med DIG